188 Ikona Filermosa

188 Ikona Filermosa. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Njima to ništa ne znači.

2

Ovdje 2

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Bogorodica Ikona Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore... Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Njima to ništa ne znači. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose... Njima to ništa ne znači.

Ikona Bogorodice Filermose Narodni Muzej Crne Gore

Emitovano na pinkm televiziji 17.06.. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Njima to ništa ne znači. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja... Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose.

Ikona Bogorodica Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Njima to ništa ne znači. Emitovano na pinkm televiziji 17.06... Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Izmjestanje Bogorodice Filermose U Cetinjsku Pecinu

Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Njima to ništa ne znači. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose.

Visit Cetinje Ikona Bogorodica Filermosa Prvi Pomen Facebook

Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Ko Je Vlasnik Filermose Ruke Svetog Jovana I Cestice Svetog Krsta Mitropolija Nije Daleko Od Suda Cdm

Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do.

Marija Colpa Migracija Ikone Bogorodice Filermose Skala Radio

(grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa.. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Ikona Presveta Bogorodica Filermosa Vikipediјa

Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Njima to ništa ne znači. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.. Njima to ništa ne znači.

Danas Se Proslavlja Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Mlekopitateljnice Rtk

Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa.. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do.

Filermosa Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,... . Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice.

Ko Je Vlasnik Filermose Ruke Svetog Jovana I Cestice Svetog Krsta Mitropolija Nije Daleko Od Suda Cdm

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose.. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš.

Filermosa Relikvija Zapada I Istoka U Crnoj Gori

Njima to ništa ne znači. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Njima to ništa ne znači... Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš.

Pin On Pravoslavlje

Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Bogorodica Filermosa Prezivela Napoleona Boljsevike Italijanske Fasiste Oznu A Sad Hoce Da Je Stave U Pecinu Spc Trazi Da Joj Vrate Ikonu Alo Rs

Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.

Video Milo Udara Na Cudotvornu Ikonu Bogorodice Filermose Najstariju Sliku Hristove Majke Koju Je Naslikao Apostol Luka Namerava Da Cusne U Pecinu Informer

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa.

Susret Sa Istorijom Kada Ce Crna Gora Vratiti Ikonu Bogorodice Na Dedinje Novosti Rs

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.

Flickriver Pravoslavne Ikone Hadzi Svetlana Vojnovic S Photos Tagged With Bogorodica

Njima to ništa ne znači. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Emitovano na pinkm televiziji 17.06... Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Zdravko Gagovi Dagger Odigitrija Filermska Izme Lsquo U Predanja I Stvarnosti

Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Njima to ništa ne znači. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.

Prijestonica Cetinje

Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose... Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikona Bogorodice Filermose Narodni Muzej Crne Gore

(grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš... Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Ikona Bogorodice Filermose Srbija Forum

(grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa... Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Njima to ništa ne znači. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš.. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do.

Ko Je Vlasnik Filermose Ruke Svetog Jovana I Cestice Svetog Krsta Mitropolija Nije Daleko Od Suda Cdm

Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore... Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do.. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.

Bogorodica Filermosa Prezivela Napoleona Boljsevike Italijanske Fasiste Oznu A Sad Hoce Da Je Stave U Pecinu Spc Trazi Da Joj Vrate Ikonu Alo Rs

Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Njima to ništa ne znači. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice.

Bogorodica Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikona Presveta Bogorodica Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose... Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice.

Filermosa Nikad Spokojna Struka Ne Podrzava Izmjestanje Ikone Bogorodice

Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice.

Ikone HaÑŸi Svetlane Lane Po PoruÑŸbini 064 936 45 69 Ikonelana Gmail Com Bogorodica Filermosa Filermosa Ikona Filermosa

Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikone HaÑŸi Svetlane Lane Po PoruÑŸbini 064 936 45 69 Ikonelana Gmail Com Bogorodica Filermosa Filermosa Ikona Filermosa

Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore... Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Njima to ništa ne znači. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš.. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Ikona Ne Sme U Pecinu Alo Rs

Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.

Dosije Bogorodica Posebno Izdanje Posebno Izdanje Sa Autorovim Dodatkom Bulic Vanja 9788652117093 Amazon Com Books

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose.

Ikona Presveta Bogorodica Filermosa Vikipediјa

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori... Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Njima to ništa ne znači. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Ikonu Bogorodice Filermose Treba Vratiti U Ostrog Novosti Rs

Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Njima to ništa ne znači. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.

Rtcg Radio Televizija Crne Gore Nacionalni Javni Servis Drustvo Vise Legitimnih Rjesenja U Vezi Filermose

Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikone HaÑŸi Svetlane Lane Po PoruÑŸbini 064 936 45 69 Ikonelana Gmail Com Bogorodica Filermosa Filermosa Ikona Filermosa

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.

Danas Poklon U Kuriru Ikona Bogorodice Filermose Sakupite Cudotvorne Ikone Presvete Bogomajke

Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.

Bogorodica Filermosa Ikona Na Cetinju U Plavoj Kapeli

Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice.

Samo Sud Moze Da Utvrdi Cija Je Filermosa Drustvo

Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikona Bogorodice Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

(grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa.. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Njima to ništa ne znači.

2

Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do... Emitovano na pinkm televiziji 17.06. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice.. Njima to ništa ne znači.

Https Gdb Rferl Org 4a4fe571 F689 4c57 A270 Ad080348b908 W408 R0 S Jpg

Njima to ništa ne znači. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Njima to ništa ne znači... Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.

Ikone HaÑŸi Svetlane Lane Po PoruÑŸbini 064 936 45 69 Ikonelana Gmail Com Bogorodica Filermosa Filermosa Ikona Filermosa

Emitovano na pinkm televiziji 17.06... Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Njima to ništa ne znači. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Bogorodica Filermosa Filermosa Www Pravoslavneikone Org Flickr

Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.

Ikona Presveta Bogorodica Filermosa Vikipediјa

Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Njima to ništa ne znači. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.

Bogorodica Filermosa Prezivela Napoleona Boljsevike Italijanske Fasiste Oznu A Sad Hoce Da Je Stave U Pecinu Spc Trazi Da Joj Vrate Ikonu Alo Rs

Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do... Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,... Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Bratic Ponovo Aktuelizovala Ideju O Izmjestanju Ikone Bogorodice Filermose Na Vidiku Nove Napetosti Cdm

Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori.. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Jovic Da Li Neko Masta Da Filermosa Bude Na Drugom Mjestu

Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose... Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja.

Our Lady Of Philermos

Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš.. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. Njima to ništa ne znači. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa.. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikona Bogorodice Filermose Srbija Forum

Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Njima to ništa ne znači. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Emitovano na pinkm televiziji 17.06.

2

Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Godine boravi u svojoj raskoši na počasnom mjestu u plavoj kapeli, zgradi narodnog muzeja crne gore.

Ikona Presveta Bogorodica Filermosa Vikipediјa

Čolpa govori i o malteškim vitezovima i razlozima njihovog potraživanja filermose.. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Njima to ništa ne znači.

Na Vidiku Novi Rat Za Filermosu Pobjeda

Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Od toga da ništa ne smije biti iznad svetog petra cetinjskog, odnosno, cetinjskog manastira, preko sumnji da se time na mala vrata ikona daje srpskoj pravoslavnoj crkvi, do. (grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa. Po predanju, sveti apostol luka je naslikao tri ikone presvete bogorodice. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Njima to ništa ne znači. Emitovano na pinkm televiziji 17.06. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Navodno je u jerusalimu naslikao sam jevanđelista luka i nakon viševjekovnog putovanja po svijetu, sticajem istorijskih okolnosti 1941 dospjela je u manastir ostrog u crnoj gori. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore. Njima to ništa ne znači.

Flickriver Pravoslavne Ikone Hadzi Svetlana Vojnovic S Photos Tagged With Bogorodica

(grčka) u pravoslavnom svetilištu filermos, dobija ime filermosa.. Bio predsjednik opštine cetinje (gradonačelnik), a prije toga četiri godine predsjednik izvršnog odbora (gradske vlade) cetinja. Ikonu filermosu gledaju kao sliku", navodi markuš. Filermosa je već gotovo dve decenije u žiži polemika, a nova intriga otvorena je u utorak, kada se ambasador malteških vitezova enriko tućilo sastao sa predsednicima vlade i parlamenta crne gore.. Slikajući je uživo, bogomajka je ikonama dala blagoslov i na njih „izlila" svoju blagodat,.

Popular posts from this blog

132+ Prodaja Stanova Ustanicka Novogradnja