Popisi Novogradnja Kneza Viseslava

Popisi Novogradnja Kneza Viseslava. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Vidikovac Novogradnja 44m2 130m2 Od1400 1500e Pdv Halo Oglasi

Predstavljeno Vidikovac Novogradnja 44m2 130m2 Od1400 1500e Pdv Halo Oglasi

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekti / stanovi / …

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Pogledajte slične oglase klikom na link: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Filmski Grad Wikipedia

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Stambeni objekti / stanovi / … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Odličan višenamenski prostor u dva … Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta... Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Vidikovac Novogradnja 44m2 130m2 Od1400 1500e Pdv Halo Oglasi

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Pogledajte slične oglase klikom na link: Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Stambeni objekti / stanovi / … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Stambeni objekti / stanovi / …

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Stambeni objekti / stanovi / … Za prilaz objektu biće izgrađena. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Pogledajte slične oglase klikom na link: Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Pogledajte slične oglase klikom na link: Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Stambeni objekti / stanovi / … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Stambeni Objekat Kneza Viseslava Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Za prilaz objektu biće izgrađena.. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.

Kupit Kvartiru Na Ulice 100 Chya Krasnogo Hrista V Ivano Frankovske Na Vtorichnom Rynke Dom Ria

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Pogledajte slične oglase klikom na link:

Kneza Viseslava Novostrojka Belgrad Rakovica Novazgrada Rs

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih... Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Prave zgradu i kraj lidla. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Stambeni Objekat Kneza Viseslava Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Prave zgradu i kraj lidla. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Pogledajte slične oglase klikom na link: Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Prave zgradu i kraj lidla. Stambeni objekti / stanovi / … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Kneza Viseslava Stanovi Beograd Prodaja

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Pogledajte slične oglase klikom na link: Za prilaz objektu biće izgrađena. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul... Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine... Stambeni objekti / stanovi / … Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Pogledajte slične oglase klikom na link:. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Sivri Nekretnine

Prave zgradu i kraj lidla.. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Filmski Grad Kneza Viseslava Nekretnine

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.. Stambeni objekti / stanovi / … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Pogledajte slične oglase klikom na link: Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Prave zgradu i kraj lidla.

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

Pogledajte slične oglase klikom na link: Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekti / stanovi / … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Prave zgradu i kraj lidla. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Pogledajte slične oglase klikom na link: Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Viraga Building

Stambeni objekti / stanovi / … Za prilaz objektu biće izgrađena. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Za prilaz objektu biće izgrađena.

Stambeno Poslovni Kompleks Pozeska 31 31a Nekretnine

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Prave zgradu i kraj lidla. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Pogledajte slične oglase klikom na link: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Za prilaz objektu biće izgrađena. Pogledajte slične oglase klikom na link: Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Nivo U Zgradi 1 Sprat Oglasi Rs

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Pogledajte slične oglase klikom na link: Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

Prave zgradu i kraj lidla. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Radovi U Kneza Viseslava Prave Zgradu I Kraj Lidla Novosti Rs

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Prave zgradu i kraj lidla. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.

Stan Beograd Filmski Grad Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Prave zgradu i kraj lidla. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Pogledajte slične oglase klikom na link: Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekti / stanovi / ….. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Kneza Viseslava Stanovi Beograd Prodaja

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Stambeni objekti / stanovi / … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.

Razni Projekti Page 131 Beobuild Forum

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih... Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine.

Kneza Viseslava Stanovi Beograd Prodaja

Prave zgradu i kraj lidla.. Prave zgradu i kraj lidla. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekti / stanovi / … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Miloja Zakica 65 Godex Gradnja

08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine... 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Prodaja Stanova Vidikovac Top Hill Vidik Nekretnine

24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine... Prave zgradu i kraj lidla. Pogledajte slične oglase klikom na link: 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine.. Stambeni objekti / stanovi / …

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekti / stanovi / … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Filmski Grad Kneza Viseslava

24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine... 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.

Novostrojki Lvovskaya Oblast Cena Forum Otzyvy Novostroi Lvovskaya Oblast Na Zastroyschiki Com

Odličan višenamenski prostor u dva ….. Za prilaz objektu biće izgrađena. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema... Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Odličan višenamenski prostor u dva … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Pogledajte slične oglase klikom na link:

Vidikovac Novogradnja Stanovi Svih Struktura 1 0 4 0 28m2 151m2 Nekretnine

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.. Pogledajte slične oglase klikom na link:

Lokal Za Izdavanje Kneza Viseslava 20 M2 Nekretnine

24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Filmski Grad Kneza Viseslava

Pogledajte slične oglase klikom na link: Odličan višenamenski prostor u dva … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan... Stambeni objekti / stanovi / …

Stambeno Poslovni Objekat Centar Oaza Kemal Begova Foto 06 11 2017 Facebook

Odličan višenamenski prostor u dva … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Filmski Grad Kuce U Nizu Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Za prilaz objektu biće izgrađena. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekti / stanovi / … Prave zgradu i kraj lidla. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Zhk Akademgorodok Uborevicha Osennyaya Kiev Foto Plany Novobudovy Com

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. . Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Miloja Zakica 65 Godex Gradnja

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekti / stanovi / … Pogledajte slične oglase klikom na link:. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.

Beograd Cukarica Filmski Grad Lokal Izdavanje 95 M2 1 100 Lokal Idealan Za Sve Vredi Oglas 555003 Nadjidom Com

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Prave zgradu i kraj lidla... Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Bijeli Brijeg Jednosoban Stan Central Nekretnine Agencija Mostar

Pogledajte slične oglase klikom na link:.. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Prave zgradu i kraj lidla. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta... 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Pogledajte slične oglase klikom na link: Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Bg Invest Pocetna Strana

24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. . Pogledajte slične oglase klikom na link:

Kneza Viseslava Banovo Brdo Stan Na Prodaju Halo Oglasi

24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Pogledajte slične oglase klikom na link: Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Prave zgradu i kraj lidla. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Za prilaz objektu biće izgrađena.. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Pozeska 31 Newbuilt Belgrade Cukarica Banovo Brdo Novazgrada Rs

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Prodaja Stan Kneza Viseslava Cukarica Id 17471 Cityexpert Nekretnine Beograd

Pogledajte slične oglase klikom na link: Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Stambeni objekti / stanovi / … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Nivo U Zgradi 1 Sprat Oglasi Rs

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Odličan višenamenski prostor u dva …

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Kneza Viseslava Stanovi Beograd Prodaja

Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.. Prave zgradu i kraj lidla. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekti / stanovi / … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Facebook

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih... Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Kneza Viseslava Banovo Brdo Stan Na Prodaju Halo Oglasi

Pogledajte slične oglase klikom na link: Pogledajte slične oglase klikom na link: 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Pogledajte slične oglase klikom na link: Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Za prilaz objektu biće izgrađena. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Razni Projekti Page 131 Beobuild Forum

Odličan višenamenski prostor u dva ….. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Za prilaz objektu biće izgrađena. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stambeni objekti / stanovi / … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Pogledajte slične oglase klikom na link: Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Za prilaz objektu biće izgrađena.. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Filmski Grad Kuce U Nizu Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Pogledajte slične oglase klikom na link: Prave zgradu i kraj lidla.

Apartament Miguel Mamaia Updated 2021 Prices

Pogledajte slične oglase klikom na link: 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Odličan višenamenski prostor u dva … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Pogledajte slične oglase klikom na link:. Pogledajte slične oglase klikom na link:

Filmski Grad Kneza Viseslava 71m Stan Na Prodaju Beograd Cukarica Sigma Nekretnine Youtube

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Pogledajte slične oglase klikom na link: Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Pogledajte slične oglase klikom na link: Prave zgradu i kraj lidla. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2... Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.

Radovi U Kneza Viseslava Prave Zgradu I Kraj Lidla Novosti Rs

Prave zgradu i kraj lidla. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Pogledajte slične oglase klikom na link: Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Stambeno Poslovni Kompleks Pozeska 31 31a Nekretnine

Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Pogledajte slične oglase klikom na link: Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Stambeni objekti / stanovi / … 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Pozeska 31 Novogradnja Beograd Cukarica Banovo Brdo Novazgrada Rs

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Stambeni objekti / stanovi / … Za prilaz objektu biće izgrađena. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Top Hill Vidik Kompleks U Izgradnji Vidikovac Nekretnine

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine.. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.

Banovo Brdo Kneza Viseslava 55m2 L Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Stambeni objekti / stanovi / ….. Prave zgradu i kraj lidla. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.. Odličan višenamenski prostor u dva …

Filmski Grad Kneza Viseslava Stanovi Sasomange Oglasnik

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekti / stanovi / … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Odličan višenamenski prostor u dva … Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta... Za prilaz objektu biće izgrađena.

Stanovi Vidikovac Novogradnja Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Pogledajte slične oglase klikom na link:. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.

Beograd Cukarica Filmski Grad Lokal Izdavanje 95 M2 1 100 Lokal Idealan Za Sve Vredi Oglas 555003 Nadjidom Com

Stambeni objekti / stanovi / ….. .. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Zagreb Centar Kneza Viseslava Najam Trosoban GraÄ'anski Stan 115m2

Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Sivri Nekretnine

Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta... Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. 24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine. Stambeni objekti / stanovi / … Stambeni objekti / stanovi / …

Radovi U Kneza Viseslava Prave Zgradu I Kraj Lidla Novosti Rs

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Stambeni objekti / stanovi / … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Lokal Za Izdavanje Kneza Viseslava 20 M2 Nekretnine

Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …. Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Odličan višenamenski prostor u dva …. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Vidikovac Novogradnja Stanovi Svih Struktura 1 0 4 0 28m2 151m2 Nekretnine

Stambeni objekti / stanovi / … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada... Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Razni Projekti Page 247 Beobuild Forum

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih... Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekti / stanovi / … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Prave zgradu i kraj lidla. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Odličan višenamenski prostor u dva … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.. Za prilaz objektu biće izgrađena.

Filmski Grad Kneza Viseslava Stanovi Sasomange Oglasnik

Odličan višenamenski prostor u dva …. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Pogledajte slične oglase klikom na link: Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Prave zgradu i kraj lidla. Odličan višenamenski prostor u dva … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekti / stanovi / …

Filmski Grad Kneza Viseslava Nekretnine

24.09.2021 · 24.09.2021 · novogradnja useljiva krajem maja 2022.godine.. Pogledajte slične oglase klikom na link: Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. 08.09.2021 · kneza višeslava vidikovac id#41145 nekretnine. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Odličan višenamenski prostor u dva … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Popular posts from this blog

132+ Prodaja Stanova Ustanicka Novogradnja